Woning verhuren zonder zorgen

Wil je jouw huis verhuren? Dat wil je natuurlijk snel geregeld hebben. Maar het vinden van een geschikte huurder en het regelen van alle administratieve zaken kost vaak veel tijd en moeite. Bij RB Housing nemen we al die zorgen van je over. Je hoeft geen dure advertenties te plaatsen of administratie te doen. Verhuren via RB Housing bespaart je tijd en geld.

Verhuren wordt eenvoudig

Heb je niet de expertise om zelf alles te regelen voor de verhuur van je woning? Bij RB Housing maken we het je makkelijk. Met één simpel telefoontje of e-mail zetten wij alles in gang om een geschikte huurder te vinden. En heb je vragen? Dan staat jouw vaste contactpersoon voor je klaar. Dat is de service van RB Housing.

Een woning verhuren met een goede screening

Natuurlijk wil je jouw woning niet zomaar aan iedereen verhuren. Bij RB Housing doen we daarom een grondige screening van potentiële huurders. Zo kun je met een gerust hart jouw woning aan ons toevertrouwen.

Volledige ontzorging

Als je wilt, kunnen wij jouw woning volledig klaarmaken voor de nieuwe huurder. Denk aan stoffering, meubels, schoonmaak en reparaties. Ook na het verhuurproces nemen we graag het beheer van de woning van je over, inclusief financieel en facilitair beheer, service en onderhoud. Dat is de complete service van RB Housing.