Personeelshuisvesting

Op zoek naar een huurwoning voor uzelf als Expat of misschien wel voor jouw buitenlandse werknemers? Stop dan direct met zoeken!

RB Housing biedt veel verschillende huurwoningen aan in Zuid-Holland, Noord-Holland en Zeeland, ook in de rest van Nederland kunnen wij je helpen aan huisvesting voor jouw personeel.

Wij verzorgen zeer degelijke woningen voor werknemers en expats, zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Dit is voor (buitenlandse) werknemers zeer aantrekkelijk. Onze verhuurmakelaars kunnen je als expat of jouw buitenlandse werknemers snel en op een goede manier huisvesten in de door jou gekozen regio van Rotterdam en de rest van Nederland. Al onze huurwoningen zijn van alle gemakken voorzien, zodat het voor jij als huurder zo aangenaam mogelijk is.

Er zijn verschillende huurwoningen compleet ingericht. Mochten wij geen woning voor je hebben dan kunnen wij een zoekopdracht voor jou uitvoeren op basis van No Cure No Pay. Dan gaan wij de markt voor je op en nemen wij contact met je op als we denken een woning te hebben gevonden die aan al jouw eisen voldoet. Neem direct contact op per mail of telefoon, buiten onze woningen hebben wij nog een groot netwerk waarbij wij woningen van collega bedrijven kunnen leveren.