Kennis van de woningmarkt

Bij Nu Wonen hebben we een goed begrip van de huidige huizenmarkt, wat essentieel is om jouw woning voor de juiste prijs te verkopen. Onze ervaren teamleden weten precies hoe ze jouw woning strategisch kunnen positioneren. We werken samen met een uitgebreid netwerk van collega-makelaars, waardoor we jouw woning nog breder in de markt kunnen zetten en deze in een kortere tijd kunnen verkopen.

Professionele woningverkoop met een persoonlijke aanpak

Of je nu overweegt te verhuizen naar een grotere of juist kleinere woning, vanwege een nieuwe baan of om financiële redenen, bij Nu Wonen denken we met je mee. We luisteren naar jouw behoeften tijdens een persoonlijk gesprek en ontwikkelen samen een verkoopstrategie die het beste bij jou past. We begrijpen dat elke situatie uniek is en streven ernaar om een zorgvuldige en persoonlijke aanpak te bieden, omdat we willen dat je met een glimlach op je gezicht je woning verkoopt.

De waarde van je woning bepalen

De waarde van jouw woning is niet alleen afhankelijk van de fysieke aspecten, maar ook van factoren zoals locatie, indeling en bouwstijl. Wij hebben de expertise om de waarde van jouw woning accuraat te bepalen en streven ernaar om deze zo snel mogelijk en tegen een aantrekkelijke prijs te verkopen. We begeleiden je graag door alle mogelijkheden en kansen die we zien.

Wil je jouw woning verkopen? Bel ons voor een gratis waardebepaling.

Wil je weten wat je huis waard is? Ter voorbereiding op de verkoop van je woning is het prettig om te weten waar je aan toe bent en wat je ongeveer kunt verwachten. Met name de opbrengst van de woning is interessant. Zeker wanneer je tegelijkertijd ook een andere woning wilt aankopen. Wij komen graag bij je langs voor een gratis waardebepaling. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Woning verkopen, meer informatie

Wil je jouw woning verkopen en ben je benieuwd naar de waarde ervan? Neem dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. We komen graag bij je langs om je te adviseren over de verkoop van je woning en om alle mogelijkheden te bespreken. Bij Nu Wonen zijn we niet alleen gespecialiseerd in woningverkoop, maar ook in verhuur. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.