Uw woning binnen 7 dagen verhuurd

Nu Wonen is gestart in 2008 vanuit haar visie op vertrouwen en passie voor vastgoed. Na jarenlange ervaring in deze dynamische branche, is de woningmarkt een jungle aan mogelijkheden, maar ook uitdagingen als het gaat om het verhuren van uw woning. Waar moet u nu echt op letten? Met welke partijen werkt u samen? En hoe verhoudt dat alles zich tot het razendsnelle tempo waarin woningen worden aangeboden en in gebruik worden genomen? Nu Wonen gaat graag samen met u op zoek naar de beste mogelijkheden voor uw woning.

Zorgeloos uw woning verhuren

Nu Wonen vindt vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. Die bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meeste waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis. Wanneer u ervoor kiest om uw huis te verhuren, denkt Nu Wonen graag met u mee hoe we met zorg een nieuwe invulling geven aan uw woning.

Uw woning, onze aandacht

Nu Wonen neemt alle zorgen en het volledige beheer uit handen. Nu Wonen maakt de traditionele makelaar overbodig. Met Nu Wonen als partner heeft u geen eindeloze zoektocht naar een betrouwbare huurder. Nu Wonen zorgt voor een betrouwbare huurder via ons uitgebreide netwerk.

Garanderen van zekerheid

Dankzij ons ruime netwerk en meer dan 15 jaar ervaring, weten wij op korte termijn de geschikte bewoners te vinden voor uw woning. Nu Wonen screent en selecteert toekomstige bewoners die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen. Door ons duidelijke verhuurproces is uw woning binnen vaak al binnen 7 dagen verhuurd. Daarnaast nemen wij het volledige financiële en technische beheer van u over. Wij controleren de woningen regelmatig en voeren indien nodig (kosteloos) klein onderhoud uit. Binnenkort uw huis verhuren? Wij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.